Keuken wrappen

Keuken wrappen? De keuken staat centraal in een huis. In de meeste huishoudens is het een plek waar niet alleen eten wordt gemaakt maar ook een plek waar u kunt eten. Daarom is het zo belangrijk dat de plek in het huis waar u zoveel tijd doorbrengt er naar uw smaak goed uitziet. 

Bent u na een tijdje uitgekeken op uw grijze hoekkeuken, maar bent u de opstelling gewend? Dan zou het kopen van een nieuwe keuken erg zonde zijn. Laat uw keuken dan strak en mooi wrappen!  Met het gebruik van hoogwaardige interieurfolies wordt uw keuken weer als nieuw. 

Zou u interesse hebben om uw keuken te laten wrappen? Dan bent u bij Keukenwrap aan het juiste adres! Maar wat is keuken wrappen nou eigenlijk? Keuken wrappen is de laatste tijd erg trending. Wrappen wordt veel gedaan om producten nieuw leven te geven. Dit kan bij auto’s, scooters, meubels, maar ook bij keukens en keukenkastjes!

Wrappen keuken

Waarom wrappen keuken? Een keuken vernieuwen kan op verschillende manieren. Zo kunt u de keuken spuiten. Het nadeel van verf gebruiken in plaats van keuken wrap is dat verf makkelijk beschadigt, waardoor uw keuken een minder nieuwe en nette uitstraling heeft. 

Met het gebruik van wrapfolie heeft u een duurzame maar ook langdurige oplossing voor uw probleem. De folie gaat onder normale omstandigheden zeker tien jaar mee vergeleken met verf die maar ongeveer 2 tot 3 jaar meegaat. Natuurlijk geldt hier wel, hoe voorzichtiger u bent des te langer het product mee gaat.

keuken-wrappen

Keuken laten wrappen

Wilt u uw keuken laten wrappen? Dan kunt u via de website onze specialisten bereiken en/of inschakelen die u vervolgens zo snel en goed mogelijk zullen helpen. U kunt natuurlijk ook zelf uw eigen keuken wrappen maar wij raden het u niet aan. Om ervoor te zorgen dat de folie zo strak mogelijk op het oppervlak zit moet u wel de juiste expertise hebben en de folie goed kennen. 

Wij hebben daarom alleen de allerbeste vakmensen in dienst, die al jaren ervaring hebben met wrappen van keukens. Keukenwrap gebruikt speciaal interieur ontwikkelde folie van het hoogste kwaliteit. Ook zijn de kleuren en keuzes die u kunt maken oneindig. Zo kunt u kiezen uit mattzwart tot een unieke grijze kleur of van knalgeel naar een marmare kleur.

Contact

Heeft u vragen over keuken wrappen België of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-48884359 of stuur een e-mail naar info@keukenwrap.be wij helpen u graag verder. Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Klik op de onderstaande knop

Vraag Een Offerte aan