Meubel wrappen

Meubel wrappen is tegenwoordig erg trending. Wrappen is een techniek die uit de autoindustrie is overgegaan en wrappen houdt in het kort in dat er folie over de auto, meubels en keukens wordt geplakt. Zo geeft u (voor relatief weinig geld) uw oude auto een nieuwe look. Hetzelfde kan ook met uw keuken gedaan worden, voor weinig geld en tijd uw keuken laten vernieuwen. En nu is het ook de beurt aan onze meubels. Voor weinig geld kunt u uw vertrouwde bank, kast, tafel en nog veel meer meubels, weer een tweede leven geven.

Wat is meubel wrappen?

Wat is meubel wrappen? Met speciale flexibele en duurzame interieurfolie die in diverse kleuren en patronen beschikbaar zijn, zorgen wij ervoor dat uw interieur er weer trendy uit ziet. Door het wrappen van het interieur wordt de levensduur van het bestaande interieur verlengt. 

Wij van Keukenwrap, wrappen bijna alle soorten meubels en interieurs. Zelf wrappen van uw meubels raden wij af, omdat hier veel vakkennis bij komt kijken. Ook mist u zelf de nodige gereedschappen om de taak zo goed mogelijk uit te voeren. Daarnaast geven wij u ook volledige garantie die kan oplopen tot 2 jaar! Vooraf ontvangt u natuurlijk altijd van ons een vrijblijvende offerte.

Een kledingkast, tafel, bank etc, zijn vaak basic meubelstukken waar weinig kleur in te vinden is. Vaak hebben deze een saaie kleur en zijn ze simpel qua design. Na een bepaalde tijd kunt hier wel uitgekeken op raken. U kunt deze meubels een compleet andere uitstraling en sfeer geven. Om dit te bereiken kunt u een van onze plakfolies gebruiken. Een heel goedkoop alternatief, waarmee u zo uw meubels personaliseert zonder dat u nieuwe meubels hoeft te kopen. Daarnaast is het beplakken van meubels zo gebeurd, waardoor u snel van uw vernieuwde meubels kunt genieten. 

meubel wrappen

Contact

Heeft u vragen over keuken wrappen België of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-48884359 of stuur een e-mail naar info@keukenwrap.be wij helpen u graag verder. Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Klik op de onderstaande knop

Vraag Een Offerte aan