Keuken wrappen folie

Bent u geïnteresseerd in keuken wrappen folie? Hier is alles wat u moet weten over keuken wrappen folie. Is uw keuken of zijn uw keukenkastjes toe aan vernieuwing? Dan is het echt helemaal niet nodig om uw oude keuken te slopen en of te laten vervangen door een nieuwe. Door uw keuken te wrappen ziet uw keuken er in korte tijd weer uit als nieuw.

Maar wat is keuken wrappen nou precies en hoe werkt het? Keuken wrappen is simpel gezegd het laten wrappen/beplakken van keukenkastjes en laden, met speciale wrap folie of kort gezegd: plakfolie. Deze plakfolie, plakt heel eenvoudig op deurtjes, lades en overige delen van een keuken.

Deze manier heeft veel voordelen. Zo is het laten aanbrengen van de keuken wrap folie op keukenkastjes, lades en overige delen, een stuk goedkoper dan het verven of vervangen van uw keuken terwijl u de uitstraling en van uw keuken compleet kunt veranderen. Ook bieden wij een ruim assortiment kleuren en patronen waar u uit kan kiezen. Zo kunt u voor een basic matte variant gaan, of de keukenkastjes een hoogglans  blauwe kleur geven om ervoor te zorgen dat de keuken goed bij het huis past.

Wrapfolie keuken – Materiaalkeuze

Wrapfolie keuken? Keukens worden bijna altijd met vinyl gewrapt. Vinyl heeft als eigenschap dat het extreem dun is maar toch heel sterk. Daarnaast is vinyl ook nog eens flexibel. Dit zijn allemaal eigenschappen die het mogelijk maken om uw keuken te vernieuwen. Wilt u uw keuken laten wrappen? Schakel dan voor het wrappen van uw keuken een van onze vakmannen in die al jaren ervaring hebben met het wrappen van keukens via keukenwrap.be. Zo bent u zeker van een prachtig eindresultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Als u van moderne strakke kleuren houdt, dan is de matte folie voor u de beste keus. Omdat matte folie geen licht weerkaatst, vormt het een rustig beeld. Matte folie kunt in standaard zwart en/of witte kleur aanbrengen. Wilt u toch wat anders? Dan kunt u ook kiezen uit verschillende frisse kleuren.

Met het gebruik van hoogglans folie geeft u uw keuken een luxe uitstraling. De folie heeft dan een extra toplaag die zorgt voor een mooie glans. Een keuken kunt u zo met behulp van hoogglans folie tot een chique keuken omtoveren.

Met het toepassen van folie met opdruk, geeft u uw keuken een totaal andere look. Voor een lage prijs kunt u uw keuken een houten,marmeren of betonlook geven. Naast de vele patronen waar u uit kunt kiezen, is de folie met opdruk ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.

keuken wrappen folie

Contact

Heeft u vragen over keuken wrappen België of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-48884359 of stuur een e-mail naar info@keukenwrap.be wij helpen u graag verder. Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Klik op de onderstaande knop

Vraag Een Offerte aan